Onze 3 pijlers voor de toekomst

Sinds de oprichting van Patronale Solar in 2010  hebben we in de Benelux een portefeuille van +400 energieproductie sites uitgebouwd. Dit parcours hebben we niet alleen afgelegd, maar samen met  gedreven en ervaren partners en ondernemingen als die van u. Onze ambities houden hierbij niet op… 

Ambitieus voor het klimaat

In de strijd tegen de CO2-uitstoot 

 

Onze unieke strategie om waardevolle assets te verwerven en efficiënt te beheren op lange termijn is een succesverhaal. De technische doorgedreven kennis van al onze assets is een van de key factoren van ons succes.  Onze assets worden dagdagelijks opgevolgd door gespecialiseerde teams zodat ze maximaal presteren. De ambitie van Patronale Solar is om dit succesverhaal verder uit te bouwen, zoals met de opstart van HyperFast.

Respectvol voor onze partners

Overnames & partnerships 

 

Produceert u minimaal 5 MWp hernieuwbare energie? Of hebt u een energieproject in ontwikkeling?

Overweegt u om uzelf te ontlasten van de kosten voor het onderhoud, beheer, administratie van uw energiepark? 

Patronale Solar garandeert u

01

Een discrete afhandeling waarbij we rekening houden met uw verwachtingen, bezorgdheden en ambities

02

Transparante communicatie in elke stap

03

Een objectieve en eerlijke inschatting van uw groene energie park

04

Een vlotte afhandeling van overname dossiers en samenwerkingsverbanden

Duurzame strategie

Patronale Solar denkt en handelt verder dan vandaag. Met al onze partners hebben we een vertrouwensband. Dit laat toe om samenwerkingsverbanden aan te gaan die ook morgen optimale resultaten garanderen. Voor hen. Voor ons. Voor iedereen. 

Zo houden we overgenomen sites in eigen beheer. Het spreekt voor zich dat we als eigenaar hierbij een optimale werking en maximaal rendement nastreven. De centrale ligging van ons hoofdkantoor in Belgisch Limburg is ook hierbij een strategische keuze. Van daaruit zijn onze onderhoudsteams snel ter plaatse in de hele Benelux.  

Wil u graag ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen?

Neem nu contact op